Privatlivspolitik ved
e-mailudsendelser

Her kan du læse, hvordan FoodTV håndterer dine personoplysninger, når du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Personoplysninger er alle de data, vi har omkring dig, som du har oplyst os ved tilmelding til nyhedsbrevet, arrangementer eller anden markedsføring.

FoodTV og Metronome Productions A/S er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler. Vi indsamler data fra dig, (1) fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, (2) som du har givet til diverse sociale medier med tilladelse til, at de deler med os – og (3) aktivitetsdata. Vi sørger altid for at behandle den indsamlede data i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger

Metronome Productions A/S
Raffinaderivej 8
2300 København S
+45 32646565
foodtv@metronome.dk

Den primære grund, til at vi indsamler data om dig, er, at vi vil tilbyde dig ønsket og relevant indhold, og gøre det muligt for dig at interagere med vores produkter. Dertil giver dit samtykke os mulighed for at sende dig tilbud, nyheder og anden markedsføring relevant ift. dine præferencer.

Vi samler følgende oplysninger

  • Navn
  • E-mail

Dertil anvender FoodTV webbaserede tjenester som Mailchimp, Google og Facebook til at håndtere nyhedsbrevstilmelding samt at foretage analyse. Data gemmes på disse tjenesters servere, hvilket gøres i overensstemmelse med disse tjenesters persondatapolitik. Vi sørger altid for, at passende sikkerhedsmæssige tiltag foretages, så dine data beskyttes.

Hvad er dine rettigheder ift. dine personlige data?

Du har retten til at tilgå, redigere, opdatere og slette dine personlige data. Du kan altid få dine data udleveret i elektronisk format.

Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage. Herefter vil behandling ophøre, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Sikkerhed

Vi prioriterer sikkerheden omkring din data. Derfor har vi implementeret administrativ, teknisk og fysiske rammer, som tilgodeser beskyttelsen af din data, og som skal sikre din personlige data mod uautoriseret brug.

Opdateringer af vores privatlivspolitik

FoodTV og Metronome Productions A/S kan til alle tider opdatere denne privatlivspolitik. Hold dig venligst orienteret om datoen nedenfor, for at se, hvornår privatlivspolitikken senest er opdateret. Hvis vi foretager betydelige ændringer ved privatlivspolitikken, vil vi oplyse dig i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Klageinstans

Du har mulighed for klager over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.

Opdateret 30.07.19