Squashkage med ostecreme | Til dig og dine squash buddies!
Skal ungerne have kage med i skole? Marie Hertz bager en (lidt) sund og lækker squashkage i en fart
Antal personer: 6
Tilberedningstid: 1 t 45 min
Ingredienser
- 100 g squash
- 200 g gulerødder
- 3 æg
- 200 g hvedemel
- 400 g brun farin
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk kanel
- 1/2 tsk ingefær
- 1/2 tsk kardemomme
- 1,5 dl neutral olie
- lidt salt
- skal fra 1 citron
- 1 stang vanilje
- 3 store tsk flormelis
- 2 pk flødeost
Fremgangsmåde
- Vask og riv gulerødder og squashen på den grove del af rivejernet.
- Slå tre æg ud i en skål. Tilsæt olie, revne grøntsager, brun farin, hvedemel, salt, bagepulver og krydderier. Rør det hele godt sammen.
- Krøl bagepapir sammen, gør det vådt og læg det i en springform (eller hvad du har).
- Hæld kagedejen i springformen. Sæt den i en kold ovn og tænd på 170 grader. Bag i ca. 90 minutter.
- Topping:
- Hæld flødeosten i en skål. Tilsæt kornene fra en stang vanilje samt 3 tsk store flormelis. Smag evt. til med mere flormelis.
- Rør cremen sammen og hæld den ud på kagen. Anret med citronskal ovenpå.