Bagte bananer | Toppet med chokolade, peanutbutter og nødder
Mette Helbæk fra Restaurant Stedsans laver en nem og sund dessert: Bagte bananer med chokolade, nødder og ribs
Antal personer:
4
Tilberedningstid:
30 min.
Forberedelsestid:
5 min.
Ingredienser
4
bananer
4 spsk
peanutbutter
100 g
chokolade
1 håndfuld
nødder
1 nip salt
1 håndfuld
ribs
Fremgangsmåde
Skær et snit i bananernes overside, og åbn skrællen.
Læg bananerne med åbningen opad i et ildfast fad.
Hak nødder og chokolade i grove stykker.
Fordel en skefuld peanutbutter på hver af bananerne.
Fordel nødder og chokolade i bananerne og drys med salt.
Bag bananerne i ovnen i ca. 30 min. ved 180 grader. Når de er bløde og chokoladen smeltet, er de klar.
Top de lune, bagte bananer med ribs.