Bearnaise | Hjemmelavet bearnaise fra bunden
Kun en tåbe frygter ikke Bernaise’en. Nicolai Tram afliver myten og lærer dig at tæmme scoresaucen over dem alle
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 15 min.
Forberedelsestid: -
Ingredienser
- 1 stor bdt frisk estragon
- 1 spsk hvidvinseddike
- 250 g smør
- 3 æg
Fremgangsmåde
- Smelt smørret ved lav temperatur.
- Slå tre æggeblommer ud i en kasserolle.
- Tilsæt en stor spsk hvidvinseddike og 2 spsk vand.
- Pisk æggene ved lav temperatur, indtil æggene bliver cremede.
- Tilsæt smørret lidt ad gangen under konstant piskning.
- Hvis saucen bliver for tyk, kan du hælde lidt vand i.
- Når saucen har den ønskede konsistens, smager du den til med salt og grofthakket estragon.