Bearnaise | Hjemmelavet bearnaise fra bunden

Kun en tåbe frygter ikke Bernaise’en. Nicolai Tram afliver myten og lærer dig at tæmme scoresaucen over dem alle


Antal personer: 4

Tilberedningstid: 15 min.

Forberedelsestid: -


Ingredienser

    • 1 stor bdt frisk estragon
    • 1 spsk hvidvinseddike
    • 250 g smør
    • 3 æg

Fremgangsmåde

    • Smelt smørret ved lav temperatur.
    • Slå tre æggeblommer ud i en kasserolle.
    • Tilsæt en stor spsk hvidvinseddike og 2 spsk vand.
    • Pisk æggene ved lav temperatur, indtil æggene bliver cremede.
    • Tilsæt smørret lidt ad gangen under konstant piskning.
    • Hvis saucen bliver for tyk, kan du hælde lidt vand i.
    • Når saucen har den ønskede konsistens, smager du den til med salt og grofthakket estragon.