Thai fiskefrikadeller | Opskrift på sunde thailandske fishcakes

Du kan sagtens opleve smagen af Thailand uden flyveturen, du skal bare lave disse nemme thailandske fiskedeller


Antal personer: 2

Tilberedningstid: 15 min.

Forberedelsestid: 10 min.


Ingredienser

    • 250 g fisk (vælges efter ønske)
    • 20 g fiskesauce
    • 1 tsk rød karrypasta
    • lidt sukker
    • lidt salt
    • 5 dl neutral olie (til fritering)
    • 1 håndfuld grønne bønner
    • 2 æggehvider

Fremgangsmåde

    • Blend fisken med lidt salt. Tilsæt rød karry, sukker, æggehvide og fiskesauce og blend igen.
    • Skær bønnerne i små ringe og vend (ikke blend) i fiskefarsen.
    • Hæld olien i en gryde og varm op, indtil olien syder om en tandstik. Form herefter farsen til frikadeller og sæt af i olien.
    • Steg indtil de er gyldenbrune og løft dem herefter over på et stykke fedtsugende papir.
    • Server med ris og sweet chilisauce.