Thai fiskefrikadeller | Opskrift på sunde thailandske fishcakes
Du kan sagtens opleve smagen af Thailand uden flyveturen, du skal bare lave disse nemme thailandske fiskedeller
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 15 min.
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
- 250 g fisk (vælges efter ønske)
- 20 g fiskesauce
- 1 tsk rød karrypasta
- lidt sukker
- lidt salt
- 5 dl neutral olie (til fritering)
- 1 håndfuld grønne bønner
- 2 æggehvider
Fremgangsmåde
- Blend fisken med lidt salt. Tilsæt rød karry, sukker, æggehvide og fiskesauce og blend igen.
- Skær bønnerne i små ringe og vend (ikke blend) i fiskefarsen.
- Hæld olien i en gryde og varm op, indtil olien syder om en tandstik. Form herefter farsen til frikadeller og sæt af i olien.
- Steg indtil de er gyldenbrune og løft dem herefter over på et stykke fedtsugende papir.
- Server med ris og sweet chilisauce.