Hotte Hotwings | Lav ægte amerikanske hotwings med barbecuesauce
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 40 min.
Ingredienser
- Kyllingevingerne:
- 1 pk kyllingevinger
- 2 tsk paprika
- 1 tsk løgpulver
- 1 tsk cayennepeber
- 2 dl mel
- Salt og peber
- 3 spsk olivenolie
-
- BBQ sauce:
- 1,5 dl ketchup
- 0,5 dl danskvand
- Tabasco efter smag
- 1 dl brun farin
- 40 g smeltet smør
- 2 spsk æblecidereddike
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk soya
- 1 tsk paprika
- 1-2 spsk worcestershire sauce
- Salt efter ønske
Fremgangsmåde
- Del kyllingevingerne ved de to led.
- Tør kyllingestykkerne i køkkenrulle og placer dem i en frysepose.
- Vend dem i de øvrige ingredienser på nær olivenolie – olien tilsættes først til sidst, når rubben er godt fordelt på vingerne. Luk posen og ryst vingerne godt.
- Bag vingerne i ovnen ved 220 grader varmluft i 20 minutter – vend dem halvvejs.
- Mens vingerne bages i ovnen, tilberedes saucen. Varm det hele op under svag varme (det skal ikke koge) mens der piskes.
- Vend de afkølede vinger i saucen og server straks - og husk at have et glas vand i nærheden!