Pizzasnegle | Genial snack til madpakken
Til madpakken, børnefødselsdag, frokostbordet eller bare til den lille sult - hjemmelavede pizzasnegle er altid løsningen!
Tilberedningstid: 30 min.
Forberedelsestid: 45 min.
Ingredienser
- Dej:
- 25 g gær
- 3 dl danskvand
- 2 spsk olie
- 1/2 tsk salt
- 100 g grahamsmel eller anden fuldkornsmel
- 400 g hvedemel
- Fyld:
- 1 dåse tomatpure
- 200 g skinkestrimler
- 100 g revet ost
- 1 spsk tørret oregano
- Lidt frisk oregano til pynt og servering
Fremgangsmåde
- Opløs gæren i danskvand. Tilsæt olie, salt og grahamsmel. Ælt igennem et par minutter, mens du langsomt tilsætter hvedemel lidt efter lidt. Når melet er tilsat, skal dejen æltes i 5-10 minutter, gerne i en røremaskine. Stil dejen til hævning i 45 min.
- Udrul dejen på et meldrysset bord, og fordel tomatpuréen, ost, oregano og skinkestrimler.
- Rul dejen sammen til en roulade, og skær 2 cm tykke skiver. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- Bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 15-20 min til de er lækre gyldne.
- Pizzasneglene kan nydes med det samme, eller de kan lægges i fryseren.