Grillet skaldyr | Nem opskrift med grillet hummer, rejer og aioli
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 15 min.
Ingredienser
- 1 hummer
- 6 store gambasrejer
- 1 hjertesalat
- Groft brød
- Aioli:
- 1 æg
- 1 stort fed hvidløg
- 2 dl neutral olie
- 2 spsk olivenolie
- 1 knivspids salt
- 1 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
- Flæk hummer og klør, og fjern tarmen.
- Grill ved høj, direkte varme. Når de har fået en rødlig farve, vendes de.
- Aioli:
- Tilsæt æg, salt, knust hvidløg og citronsaft og olie. Blend det hele forsigtigt sammen. Når den er cremet, tilsæt 2 spsk. olivenolie og blend færdig.
- Anret, og sever din skaldyrstallerken med skåret hjertesalat, groft brød og aioli.