Fragilite | Verdens bedste kage med mokkacreme og nougat
Antal personer: 6
Tilberedningstid: 2 timer 45 min
Ingredienser
- Bunde:
- 4 æggehvider
- 100 g mandelmel
- 175 g flormelis
-
- Mokkacreme:
- 75 g blødt smør
- 75 g blødt nougat
- 75 g flormelis
- 3 æggeblommer
- 5 spsk kaffe
Fremgangsmåde
- Makronbunde:
- Pisk æggehviderne stive. Bland flormelis og mel sammen og vend forsigtigt æggehviderne rundt i blandingen.
- Smør bagepapiret med lidt smør i en ca. 20x30 firkant, så dejen ikke sidder fast. Fordel din dejen jævn i firkanten. Bag den 30 minutter ved 150 grader indtil let gylden.
- Mokkacreme:
- Pisk smør og nougat godt sammen ud til en ensartet masse. Tilsæt flormelis og pisk igen til en ensartet masse. Tilsæt æggeblommer en ad gangen under omrøring. Tilsidst røres kaffen i.
- Når bunden er færdig og nedkølet, tages den af bagepapiret og deles i fire lige store stykker.
- Smør 1/3 creme jævnt ud på en bund. Gentag til du har 3 lag og slut af med en bund på toppen. Sæt på køl i 2 timer indtil cremen er sat.
- Når kagen har sat sig, drysses der med flormelis og skæres i 6 stykker.