Bærkage | Nem og lækker kage med frosne bær
Antal personer: 8
Tilberedningstid: 45 minutter
Ingredienser
- Dej:
- 200 g blødt smør
- 280 g sukker
- 3 æg
- 25 g katoffelmel
- 125 g hvedemel
- 1 stor tsk bagepulver
- 1 spsk smagsneutral olie
- 200 g blandede bær
- Pynt:
- Mynteblade
- Bær
Fremgangsmåde
- Pisk smør og sukker til en luftig masse. Slå æggene ud i en skål, og tilsæt til dejen lidt ad gangen. Pisk igen, til massen er luftig.
- Fordel kartoffelmelet i hvedemelet, og sigt det langsomt i dejen. Tilsæt bagepulver.
- Smør panden med smagsneutral olie, og fordel din dej jævnt. Fordel dine bær rundt på toppen, og tryk dem godt ned (gem lidt bær til pynt). Top af med sukker.
- Bag i 30 minutter ved 170 grader varmluft. Pynt med mynte og frosne bær på toppen.