Milkshake | Cremet blåbærmilkshake med vaniljeis og friske blåbær


Antal personer: 2

Tilberedningstid: 15 min.


Ingredienser

    • Blåbærkompot:
    • 125 g friske blåbær
    • 2 spsk rørsukker
    • 1 vaniljestang
    • Milkshake:
    • 250 g vaniljeis
    • 200 g frosne blåbær
    • 2 dl sødmælk
    • 1/2 dl fløde
    • Pynt:
    • Flødeskum
    • Frysetørret blåbær

Fremgangsmåde

    • Start med kompotten: Flæk vaniljestangen. Kog blåbær, sukker, vaniljestang op til en grov kompot.
    • Kom en spsk kompot i bunden af glasset, og pynt med overskydende saft.
    • Blend vaniljeis, blåbær, sødmælk og fløde til en cremet konsistens.
    • Anret med flødeskum og frysetørret blåbær.