Milkshake | Cremet blåbærmilkshake med vaniljeis og friske blåbær
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 15 min.
Ingredienser
- Blåbærkompot:
- 125 g friske blåbær
- 2 spsk rørsukker
- 1 vaniljestang
-
- Milkshake:
- 250 g vaniljeis
- 200 g frosne blåbær
- 2 dl sødmælk
- 1/2 dl fløde
- Pynt:
- Flødeskum
- Frysetørret blåbær
Fremgangsmåde
- Start med kompotten: Flæk vaniljestangen. Kog blåbær, sukker, vaniljestang op til en grov kompot.
- Kom en spsk kompot i bunden af glasset, og pynt med overskydende saft.
- Blend vaniljeis, blåbær, sødmælk og fløde til en cremet konsistens.
- Anret med flødeskum og frysetørret blåbær.