Andeomelet | Verdens bedste restemad


Antal personer: 1

Tilberedningstid: 15 min.


Ingredienser

    • 3 æg
    • 1 andelår (confiteret, stegt eller hvad du har fra dagen før)
    • 1/2 hjertesalat
    • 1 skalotteløg
    • 1 spsk grov sennep
    • Smør til stegning

Fremgangsmåde

    • Start med at slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med salt.
    • Pluk andelåret i passende stykker og skær salaten i strimler. Skær også løg i tynde ringe.
    • Put smør på en varm pande og tilsæt herefter æggemassen.
    • "Skub" æggene rundt på panden, så du får en smule højde på omeletten.
    • Fordel and, salat og løg midt på omeletten og lad den stege færdig.
    • Fold afslutningsvist halvdelen af æggemassen over fyldet.
    • Server den varme omelet med grov sennep.