Gør-det-selv kopnudler | Lækker hjemmelavet og hurtig frokost på farten

Synes du også det er for besværligt selv at lave frokost? Og falder du tit i, og køber noget på vejen til arbejdet? Så se med her! Nicolai Tram viser dig, hvordan du laver en sund og billig frokost.


Antal personer: 1

Tilberedningstid: 20 min.


Ingredienser

    • 2 forårsløg
    • 4 asparges
    • 1/2 peberfrugt
    • 3-4 små buketter blomkål
    • 1 lille knold ingefær (du kan variere mængden efter smag)
    • 1 pakke ægnudler (eller så mange, som du vurderer, at du kan spise)
    • 3 spsk soya
    • 1 spsk fiskesauce eller østerssauce
    • 1 spsk yuzu eller limesaft
    • Chili efter temperament

Fremgangsmåde

    • Start med at skære grøntsagerne i mundrette stykker, og put det hele op i en plastikbøtte. Riv eller hak den skrællede ingefær fint, og put det med op i bøtten.
    • Nu tilsættes soya, østerssauce og yuzu og til sidst nudlerne. Put låg på bøtten.
    • Når du er klar til at spise dine kopnudler, hælder du kogende vand over retten og lader den hvile i 5 min.