Mac’n’cheese | En lækker pasta macaroni and cheese med citron og parmesan


Antal personer: 4

Tilberedningstid: 20 min.


Ingredienser

    • 500 g store macaroni eller penne
    • 3 spsk citronsaft
    • 70 g parmesan
    • 3,5 dl fløde
    • 4 æggeblommer
    • 1/2 bdt basilikum
    • 1/2 bdt tallerkensmækkere
    • 1 gul gulerod
    • 1 gul bede

Fremgangsmåde

    • Start med at koge pastaen med masser af salt i 12-15 minutter.
    • Og imens tilberedes saucen: Pisk æggeblommerne sammen med fløde og tilsæt citronsaft. Put det herefter ned i en gryde og tilsæt parmesan.
    • Stil gryden over komfuret, men vent med at tænde for varmen, indtil pastaen er færdigkogt. Hæld vandet fra pastaen, og put herefter den varme pasta over i gryden. Tænd herefter for komfuret, imens du rør stille rundt, til saucen får en cremet konsistens.
    • Nu skal pastaretten anrettes: Vælg et stort fad, eller brug den gryde, som pastaen er tilberedt i. Anret med tynde skiver af gul bede og gule gulerødder, og pynt med frisk basilikum og tallerkensmækkere.