Mac’n’cheese | En lækker pasta macaroni and cheese med citron og parmesan
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser
- 500 g store macaroni eller penne
- 3 spsk citronsaft
- 70 g parmesan
- 3,5 dl fløde
- 4 æggeblommer
- 1/2 bdt basilikum
- 1/2 bdt tallerkensmækkere
- 1 gul gulerod
- 1 gul bede
Fremgangsmåde
- Start med at koge pastaen med masser af salt i 12-15 minutter.
- Og imens tilberedes saucen: Pisk æggeblommerne sammen med fløde og tilsæt citronsaft. Put det herefter ned i en gryde og tilsæt parmesan.
- Stil gryden over komfuret, men vent med at tænde for varmen, indtil pastaen er færdigkogt. Hæld vandet fra pastaen, og put herefter den varme pasta over i gryden. Tænd herefter for komfuret, imens du rør stille rundt, til saucen får en cremet konsistens.
- Nu skal pastaretten anrettes: Vælg et stort fad, eller brug den gryde, som pastaen er tilberedt i. Anret med tynde skiver af gul bede og gule gulerødder, og pynt med frisk basilikum og tallerkensmækkere.