Æg en cocotte | Oeufs en cocotte med parmaskinke og gedeost
Æg en cocotte er den perfekte ret at servere til brunch. Det tager ingen tid at lave, men smager fantastisk!
Antal personer:
2
Tilberedningstid:
20 min.
Ingredienser
1 skive pr. mand
gedeost (eller den type ost, du bedst kan lide)
1 skive pr. mand
skinke
1 pr. mand
dadeltomater
1 pr. mand
forårsløg
1 tsk pr. mand
olie
1 pr. mand
æg
1 bdt
basilikum
Fremgangsmåde
I denne opskrift laver vi æg en cocotte i en ramakiner. Du kan også bruge andre skåle eller lignende.
Hæld lidt olie i bunden af ramakineren. Skær tomaterne ud og læg dem heri.
Skær en skive ost, og kom den i skålen sammen med en skive skinke og lidt hakkede forårsløg. Læg til sidst et æg på toppen.
Så skal det i ovnen ved 175 grader i 15 min. eller til hviderne har sat sig.
Velbekomme!