Hjemmelavet barbecue med snaps | Moderne BBQ med akvavit
Barbecue med snaps fungerer fantastisk til sprøde fritter, pulled pork eller grillet kød. Så hvis du mangler opskriften på den perfekte barbecue, så er du kommet til det rette sted!
Tilberedningstid: 25 min.
Ingredienser
1 rødløg
1 fed hvidløg
1 spsk røget eller almindelig paprika
1 spsk spidskommen
2-3 spsk olivenolie
2 cl Aalborg akvavit
5 spsk brun farin
5 spsk ketchup
1 tsk salt
1 citron
Fremgangsmåde
Hak rødløg og hvidløg fint og sauter det i olivenolie. Herefter tilsættes krydderierne, og der røres godt rundt.
Herefter tages kasserollen af varmen og der tilsættes brun farin, ketchup og salt, samt skal fra en hel citron og saft fra en halv.
Kasserollen sættes igen på komfuret, snapsen tilsættes, og det hele koges godt igennem til alkoholen er fordampet.
Den varme barbecue hældes på glas og opbevares på køl.