Det er super nemt og hurtigt at grille nogle grøntsager, hvis du alligevel har tændt op til en lækker bøf eller sprød omgang grillkylling. Så på med grøntsagerne, og så har du det perfekte tilbehør!
Tilberedningstid: 15 min.
Forberedelsestid: -
Ingredienser
1 dl olivenolie
1 spsk salt
1 citron
1 aubergine
1 squash
5 løg
1 spidskål
4 skoleagurker
Du kan variere grøntsagerne efter ønske og justere mængden alt efter, hvor mange i er.
Fremgangsmåde
Først laver du din dressing i en aluform eller en anden flad beholder. Bland olie, salt og saften fra 1/2-1 citron i.
Så skal grøntsagerne marineres. Halver aubergine, squash og spidskål og dyp dem i dressingen. Kom dem så direkte på den varme grill. Gør det samme med løg og skoleagurker - disse behøver du ikke at halvere.
Sørg for at sætte låg på grillen, når du har kommet grøntsagerne på. Du behøver ikke vende dem flere gange - bare vend dem én gang, når de har taget farve på den ene side.
Når begge sider af grøntsagerne er brunet, er de færdige.