T-bone steak på grill | Et perfekt marineret stykke kød
Henrik Jyrk fra restaurant Kul griller en fuldstændig fantastisk marineret T-bone steak og giver dig de bedste tips til marinade og anretning.
Antal personer: 1
Tilberedningstid: 10 min.
Forberedelsestid: 5 min.
Ingredienser
- 1 T-bone steak
- 1/2 citron
- Salt og peber efter behov
- Marinade (se opskriften på www.foodtv.dk)
Fremgangsmåde
- Sørg for at kødet er tempereret inden det lægges på grillen. Kom salt og peber på begge sider af steaken, og læg den herefter på grillen ved direkte varme.
- Læg låg på grillen og lad bøffen stege i 5 minutter. Tilsæt herefter marinade (se opskriften på www.foodtv.dk) inden den vendes og får yderligere 5 minutter under låg.
- Tag bøffen af og læg en halv citron på grillen. Bliv ved med at pensle bøffen med marinade så det får lov at trække godt ned i kødet. Lad bøffen hvile i 10-12 minutter.
- Anret bøffen, krydr med salt og peber, og pres herefter saften fra den grillede citron over den færdiggrillede bøf.