One-pot kylling på grill | Grillet grøntsagsgryde med kylling
Det er sommer, solen skinner, og vi er rykket udenfor for at vise, hvordan man laver en nem og simpel one-pot kyllingeret - på grill!
Tilberedningstid: 30 min.
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
- 2 kyllingelår
- 2 rødløg
- 150 g kartofler
- 1 citron
- 50 g smør
- 1 fed hvidløg
- 1 kvist frisk timian
- 1/2 fl hvidvin
- 1 bdt persille
Fremgangsmåde
- Start med at halvere dine kartofler, rødløg og en citron.
- Steg kartoflerne i smør, og tilsæt et fed hvidløg og en kvist timian.
- Tilsæt salt og olivenolie til kyllingelårene, og kom dem på grillen.
- Kom rødløgene og citronen på grillen med skæresiden nedad.
- Grill kyllingelårene, rødløgene og citronen til de har fået godt med farve. Kom det herefter op til kartoflerne.
- Tilsæt en halv flaske hvidvin til gryden, og lad vinen koge ind til det halve.
- Tilsæt smør og 3 dl vand i gryden, og lad retten simre i 25-30 minutter.
- Top gryden med frisk persille.