One-pot kotelet | Hurtig mad på 20 min. uden opvask

Nicolai tryller en ret med grøntsager, øl og svinekotelet, hvor det hele kan laves i én eneste gryde og er smagt til med honning og sennep.


Antal personer: 1

Tilberedningstid: 20 min.

Forberedelsestid: 3 min.


Ingredienser

    • 1 svinekotelet
    • 6 små kartofler
    • 1 løg
    • 1 hvidløg
    • 1 kvist timian
    • 1 spsk sennep
    • 1 spsk honning
    • Salt og peber efter ønske
    • 1 dl mørk øl

Fremgangsmåde

    • Del kartofler og løg, pil den yderste skal fra løget. Hak hvidløget fint.
    • Opvarm en gryde og lad smøret bruse op. Steg koteletten i gryden.
    • Læg grøntsagerne rundt om kødet, så de også får stegeskorpe. Tilsæt hvidløg og lidt frisk timian.
    • Når koteletten er godt brunet på den første side, vendes den. Det samme med grøntsagerne.
    • Efter lidt tid tilsættes øl, honning og sennep. Hæld kogende vand på til det dækker og kog så væden ned til en sovs. Velbekomme!