One-pot kotelet | Hurtig mad på 20 min. uden opvask
Nicolai tryller en ret med grøntsager, øl og svinekotelet, hvor det hele kan laves i én eneste gryde og er smagt til med honning og sennep.
Antal personer:
1
Tilberedningstid:
20 min.
Forberedelsestid:
3 min.
Ingredienser
1
svinekotelet
6
små kartofler
1
løg
1
hvidløg
1 kvist
timian
1 spsk
sennep
1 spsk
honning
Salt og peber efter ønske
1 dl
mørk øl
Fremgangsmåde
Del kartofler og løg, pil den yderste skal fra løget. Hak hvidløget fint.
Opvarm en gryde og lad smøret bruse op. Steg koteletten i gryden.
Læg grøntsagerne rundt om kødet, så de også får stegeskorpe. Tilsæt hvidløg og lidt frisk timian.
Når koteletten er godt brunet på den første side, vendes den. Det samme med grøntsagerne.
Efter lidt tid tilsættes øl, honning og sennep. Hæld kogende vand på til det dækker og kog så væden ned til en sovs. Velbekomme!