Smørrebrød med tatar | Opskrift på klassisk dansk tatar
Savner du inspiration til frokostbordet? Bo Lindegaard vender den klassiske tatar på hovedet og skaber en sjov og ny version af den velkendte rugbrødsmad.
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 15 min.
Ingredienser
- 300 g kalveinderlår
- 4 æggeblommer
- 4 skiver rugbrød
- Neutral olie til at smøre forme
- 2 syltede agurker i tern
- 1 løg i tern
- 1 citron (saft og skal)
- Revet peberrod efter ønske
- 1/2 glas kapers
- Salt og peber efter ønske
Fremgangsmåde
- Start med at skære kalveinderlår i fine tern. Smør herefter dine forme med olie, og læg en æggeblomme heri.
- Læg kapers, hakket løg, syltede agurker i tern, revet peberrod, salt og peber samt saft og skal fra citron oven på æggeblommen. Fordel fyldet jævnt i formene, og læg herefter kødet på.
- Server tataren i de forskellige forme oven på et stykke rugbrød.