Hvide asparges | Nem tilberedring af hvide asparges
Det perfekte tilbehør til fisk og skaldyr. Hvide asparges smager vidunderligt og de er super nemme at lave!
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 3-4 min.
Forberedelsestid: 2 min.
Ingredienser
- 1 bndt. hvide asparges
- Ca. 25 g smør
- 1/2 l vand
- Salt efter ønske
Fremgangsmåde
- Først ordner du aspargesene ved at knække den seje bund af og skrælle aspargesene fra hovede til hale.
- Fyld en pande med vand og varm det op. Kom smøren i og rør det ud. Kom rigeligt salt i og smag til, at det er salt nok.
- Vandet skal ikke bulderkoge, men blot simre. Kom dine asparges i og lad dem varme igennem i 3-4 min.
- Tjek om de er færdige ved at stikke en skarp kniv i. De skal give lidt modstand, så er de færdige.