Marengskyllinger | Påskesjov med børnene med små søde kyskager
Marengskyllinger er en sjov, velsmagende og hurtig påskesnack som vil pynte til enhver påskefrokost.
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 2 timer
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
- 165 g pasteuriserede æggehvider
- 150 g sukker
- 1 spsk gul farvepasta
- Sort og rød farvepasta til pynt
Fremgangsmåde
- Start med at lave marengsen. Pisk æggehvider og tilsæt langsomt sukker under omrøring i fem minutter. Til sidst tilsættes den gule frugtfarve lidt ad gangen.
- Put den gule marengs i en sprøjtepose og sæt herefter små marengstoppe af på en beklædt bageplade.
- Bag marengskyllingerne ved 120 grader stille ovn i 2 timer.
- Når kyllingerne er kølet af, males der øjne og næb på med hhv. sort og rød farvepasta.