Flæskestegssandwich | Hjemmelavet gris når det er bedst
Elsker du flæskestegssandwich? Så vil du helt sikkert være vild med denne udgave med blød bolle, sprøde svær og sennepsmayo!
Antal personer: 1
Tilberedningstid: 1 dag
Forberedelsestid: 30 min.
Ingredienser
200 g flæskesteg
3 fed hvidløg
Smør til stegning
1 kvist timian
1/2 l neutral olie (til frittering)
1 briochebolle
2 spsk syltet rødkål
2 spsk syltede agurker
4 spsk sennepsmayonnaise
Fremgangsmåde
For at få de perfekte svær skal du dagen inden, flæskestegssandwichen skal serveres, skære sværene fra stegen og koge dem i salt vand i 30 min. Herefter skal de tørre ved 90 grader natten over.
På dagen skærer du stegen ud i kvarte. Så skal stykkerne brunes af på en pande med smør, hvidløg og timian og derefter i ovnen i 20 min. ved 200 grader.
Mens kødet er i ovnen, skal flæskesværene fritteres. Varm olien op i en gryde, til den er rygende varm. Dyp flæskesværene i olien, så de "puffer" op.
Varm en pande med lidt smør, skær en bolle over og rist den på panden.
Tag stegen ud af ovnen og lad den trække i 15 min. og drys lidt salt over.
Så skal sandwichen bygges. Smør lidt sennepsmayonnaise på den smørristede underbolle, kom rødkål på, skær stegen og læg nogle skiver på bollen. Top med sprøde flæskesvær og en overbolle med sennepsmayo og syltede agurker.