Hakkebøf | Verdens bedste hakkedrenge

Har du bare lyst til en klassisk hakkedreng med bløde løg og spejlæg? Så se her, hvordan du laver den perfekte hakkebøf, som er både mør og sammenhængende.


Antal personer: 6

Tilberedningstid: 8 min.

Forberedelsestid: 5 min.


Ingredienser

    • 800 g hakket oksekød
    • Smør til stegning
    • Olie til stegning
    • Salt og peber efter ønske

Fremgangsmåde

    • Tag dit hakkede kød ud af pakken og form det til bøffer. Et godt trick er at rulle kødet ud i en lang pølse og skære det til bøffer herefter. Det holder på kødfibrenes form så bøffen hænger sammen og bliver mør.
    • Når bøfferne er klar skal de krydres godt med salt og peber. Dernæst steges de på en brandvarm pande med olie og smør.
    • Husk at krydre på den anden side, når du vender bøffen. De skal ca. have 4 min på hver side.