Cowboytoast | Hjemmelavet cowboytoast med bløde løg
Du husker den fra folkeskolen i 90'erne. Nu kan du genopdage den gamle klassiker med bløde løg og masser af smag.
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 10 min.
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
- 2-4 skiver hvidt brød
- 6 stk skalotteløg
- 50 g smør
- 1 tsk sukker
- salt og peber efter ønske
- 300 g hakket oksekød 14%
- 1 spsk worcestershire sauce
- Tabasco efter temperament
Fremgangsmåde
- Skær skorperne af franskbrødet og skær herefter to skiver på langs.
- Lav nu de bløde løg: skær løgene i halve ringe og steg dem i smør. Tilsæt sukker og salt og lad løgene karamellisere.
- Bland det hakkede kød med worcestershire sauce, tabasco og peber.
- Saml nu cowboytoasten. Start med at putte smør på ydersiden af brødskiverne og læg herefter kød og løg på den anden side af brødet. Til sidst tilberedes cowboytoasten i et toastjern i 10-12 minutter.
- Server cowboytoasten mens den er rygende varm.