Ceviche | Skøn sydamerikansk ret med tomatessens, urter og jalapenos
Få smagen af det sydamerikanske køkken ind i dit eget med denne skønne ceviche af citrusmarineret torsk, tomatessens, urter og jalapenos.
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser
500 g torsk
salat
1 stk løg
1/2 stk lime
10 stk cherrytomater
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld friske koriander
1/2 stk chili
Marinade
3 stk lime
1 tsk sukker
salt og peber efter ønske
4 spsk mild olivenolie
Tabasco efter smag
Fremgangsmåde
Start med at skære fisken ud i små tern og put det i en skål.
Lav nu marinaden til fisken. Skær lime i halve og pres saften ud over fisken. Tilsæt herefter de resterende ingredienser og vend rundt. Lad fisken stå og marinere i 5 minutter.
Gør grøntsagerne klar. Snit løget fint og vend det i saften fra 1/2 lime. Skær tomater og chili i små tern og hak persille og koriander fint.