Chokoladefondant | Romantisk chokoladekage med blødende hjerte
Når det kommer til chokoladefondant er det i sandhed det indre der tæller! Her får du Nicolai Trams version af den populære chokoladekage med det blødende hjerte.
Antal personer: 1
Tilberedningstid: 6 min
Forberedelsestid: 10 min
Ingredienser
40 g mørk chokolade
40 g smør
1 æg
2 spsk sukker
1 tsk hvedemel
Frysetørret hindbær efter ønske frysetørret hindbær
Mynte eller citronmelisse til pynt
Fremgangsmåde
Smør og chokolade smeltes.
Samtidig piskes æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Smør en form med smør og drys den med sukker, så indersiden af er helt dækket af sukker.
Pisk den smeltede chokolade og smør op i æggesnapsen og vend melet i.
Hæld chokoladedejen i formen og bag den i en forvarmet ovn 220 grader varmluft i ca. 5-10 min (afhængig af størrelsen på din form).
Mens kagen bager, blendes det frysetørrede hindbær til pulver.
Når kagen er færdigbagt, anrettes den på en tallerken med en kugle vaniljeis og et drys med hindbærpulveret.