Lynpizza | Få opskriften på den hurtigste og lækreste pizza nogensinde
Synes du, det er uoverskueligt at lave pizzaen selv i aften? Vil du egentlig hellere køre ned til den lokale og få en nr. 5? Så se med her: Nicolai Tram giver dig lynpizzaen.
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 20 min.
Ingredienser
200 g ”tipo 00” hvedemel
100 g fin durumhvedemel
1 tsk bagepulver
2 spsk olivenolie
1,5 dl vand
5 skiver bacon
1 ds flåede tomater
1 pk bøffelmozzerella
20 g parmesanost
1 plante basilikum
Lidt olivenolie
Fremgangsmåde
Hæld ”tipo 00”, fin durumhvedemel og bagepulver i en skål sammen med vand og olivenolie, og rør dejen sammen.
Blend en dåse flåede tomater med lidt salt. Rul dejen ud, smør tomatsaucen på pizzabunden (vær opmærksom på, at det ikke nødvendigvis er alt tomatsauce, der skal bruges - pizzaen må ikke sejle i tomatsovs), bøffelmozzarella, revet parmesan og bacon.
Bag pizzaen i en forvarmet ovn på 250 grader, indtil den er gylden.
Når pizzaen er færdigbagt, toppes den med basilikum og olivenolie.