Bounty | Hjemmelavet chokolade- og kokosdrøm for hele familien
Hjemmelavet Bounty er nemt og billigt at lave og så smager det super godt! Mette Grønbjerg viser dig hvordan du tilbereder den velkendte og elskede chokoladebar.
Antal personer: 10
Tilberedningstid: 2 timer
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
- 275 g kokosmel
- 25 g kokosmel til pynt
- 1 ds kondenseret mælk
- Mørk eller lys chokolade til overtræk, ca. 300 g.
Fremgangsmåde
- Bland først kokos og kondenseret mælk.
- Hæld den blandede kokosmasse op i en form på 15 gange 15 cm. foret med bagepapir, og sørg for at presse den godt sammen. Sæt det på køl i ca. 2 timer.
- Skær nu din Bounty ud i mundrette stykker, og smelt chokoladen. Dyp de kolde kokosbarer i den smeltede chokolade og top med lidt kokosflager.