Roethlisburger | Super Bowl-burgeren over dem alle

Burgeren over dem alle som er skabt til en helt bestemt begivenhed! FoodTV præsenterer den famøse Super Bowl burger Roethlisburger med selveste Claus Elming!


Antal personer: 1

Tilberedningstid: 20 min.

Forberedelsestid: 20 min.


Ingredienser

    • 300 g hakket oksekød pr. burger
    • Hvidløgspulver efter temperament
    • Løgpulver efter ønske
    • Salt og peber efter ønske
    • 1 stk zittauerløg
    • 50 g bacon
    • 3 æg
    • 40 g rød cheddar
    • 25 g smør
    • 3 spsk piskefløde
    • Ketchup efter behov
    • Mayonaise:
    • 1 æggeblomme
    • hvidvinseddike
    • solsikkeolie

Fremgangsmåde

    • Steg bacon på panden. Imens skæres løg ud i halve løgringe. Når baconen er stegt sprødt, lægges det over på et stykke fedtsugende papir. Gem evt. lidt af baconfedtet til at stege i.
    • Steg løgringene i smeltet smør, og vend herefter osten i. Når osten er smeltet, hældes det op i en skål.
    • Krydr kødet med salt, peber, løg- og hvidløgspulver, og steg det på panden med smør og evt. noget af det overskydende baconfedt. Tilbered samtidigt røræggen på en anden pande. Tænd ovnen og varm burgerbollen heri.
    • Lav nu den hjemmelavede mayonnaise: Pisk æggeblomme med hvidvinseddike, og tilsæt herefter olien lidt ad gangen indtil den ønskede konsistens er nået. Smag til med salt.
    • Saml din Roethlisburger med alle de forskellige komponenter og server med en kold øl. Velbekomme!