Hotwings | Krydrede wings med smag af U.S.A.
Vennerne kommer på besøg, og de fortjener en omgang hjemmelavet hotwings! Nicolai Tram giver dig her opskriften på den perfekte fodboldsnack
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 30 min.
Forberedelsestid: 30 min.
Ingredienser
- 1 kg kyllingevinger
- Olivenolie til at smøre bradepanden
- Dry rub:
- 3 spsk rørsukker
- 2 spsk salt
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1 spsk løgpulver
- 1 spsk paprika
- Marinade:
- 2 dl bourbon eller whisky
- 3 spsk hvidvinseddike
- 3 spsk olivenolie
- 7 stk rød chili
- 3 fed hvidløg
- Saft fra 1 citron
Fremgangsmåde
- Start med at tilberede dry rubben ved at blande alle ingredienserne i en skål. Lav et lille snit i kyllingevingerne, vrid vingerne udad, og læg dem herefter op i dry rubben. Vend nu vingerne godt rundt i krydderierne.
- Læg vingerne op i en smurt bradepande, og sørg for at de ligger med en smule afstand, således at de bliver jævnt tilberedt.
- Tilbered nu marinaden: Skær chilien i skiver, knus hvidløget, og vend det rundt med Bourbon, citronsaft, hvidvinseddike og olivenolie. Jo længere tid marinaden står, jo stærkere bliver den.
- Hæld den ønskede mængde marinade over kyllingevingerne, og sæt dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 30 min.
- Anret de lune hotwings på et fad og server med det samme.