Sticky Ribs | Spareribs med ekstra lækker marinade

Hvem elsker ikke spareribs? Her får du Nicolai Trams version som er både sticky, syndig og super velsmagende.


Antal personer: 2

Tilberedningstid: 1 time

Forberedelsestid: 30 min.


Ingredienser

    • 5 stk stegeflæsk i skiver med ben
    • 1 knold ingefær
    • 5 stk stjerneanis
    • 5 stk forårsløg
    • chiliflager efter temperament
    • 1 dl honning
    • 1/2 dl soya
    • 2 spsk hvidvinseddike
    • 4 dl bouillon

Fremgangsmåde

    • Start med at brune stegeflæsket på en varm pande med olivenolie. Held halvdelen af det overskydende fedt fra, og tilsæt herefter ingefær og forårsløg i skiver, chiliflager, stjerneanis og honning. Til sidst tilsættes soya, hvidvinseddike og bouillon.
    • Sæt nu hele herligheden i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter. Når tiden er gået, vendes spareribsene og sættes tilbage i ovnen i yderligere 20-30 minutter. Hold øje med, at de ikke brænder på.
    • Når spareribsene er stegt færdigt, skal lagen koges lidt ind. Til sidst anrettes spareribsene, og de serveres mens de er varme.