Sticky Ribs | Spareribs med ekstra lækker marinade
Hvem elsker ikke spareribs? Her får du Nicolai Trams version som er både sticky, syndig og super velsmagende.
Antal personer: 2
Tilberedningstid: 1 time
Forberedelsestid: 30 min.
Ingredienser
5 stk stegeflæsk i skiver med ben
1 knold ingefær
5 stk stjerneanis
5 stk forårsløg
chiliflager efter temperament
1 dl honning
1/2 dl soya
2 spsk hvidvinseddike
4 dl bouillon
Fremgangsmåde
Start med at brune stegeflæsket på en varm pande med olivenolie. Held halvdelen af det overskydende fedt fra, og tilsæt herefter ingefær og forårsløg i skiver, chiliflager, stjerneanis og honning. Til sidst tilsættes soya, hvidvinseddike og bouillon.
Sæt nu hele herligheden i ovnen ved 200 grader i 20-30 minutter. Når tiden er gået, vendes spareribsene og sættes tilbage i ovnen i yderligere 20-30 minutter. Hold øje med, at de ikke brænder på.
Når spareribsene er stegt færdigt, skal lagen koges lidt ind. Til sidst anrettes spareribsene, og de serveres mens de er varme.