Sådan steger du den perfekte bøf | Køkkentips til stegning af bøffer
Antal personer: 1
Tilberedningstid: 10 min.
Forberedelsestid: -
Ingredienser
- Bøffer af entrecote, mørbrad, filet eller lignende.
- 1 fed hvidløg
- 1 kvist timian
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk smør
Fremgangsmåde
- Kødet er essentielt. Brug entrecote, mørbrad eller lignende. Det vigtigste er, at kødet er højt nok, så man kan stege det brunt yderst og rødt i midten.
- Når kødet skal steges er hvidløg og timian perfekte til at give smag.
- Hæld olie på en pande, som er varmet godt op i forvejen. Læg nu bøffen på og tilføj timian og hakket hvidløg.
- Krydr med salt og peber og vend bøffen, når den er stegt mørk på den ene side. Når den også er stegt på den anden side, er bøffen klar. Lad den hvile i fem minutter, og så er du klar til bøf!