Glaseret skinke med brunede kartofler | Masser af sønderjysk smag
Martin Hylleborg, fra restaurant Rebel i København stammer fra sønderjylland, så han ved nok hvordan en glaseret skinke, skal laves helt perfekt.
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 30 min.
Forberedelsestid: 5 min.
Ingredienser
600 g kogt skinke
100 g sennep
200 g brun farin
300 g kogte kartofler
4 spsk sukker
2 spsk smør
Salt og peber
Fremgangsmåde
Start med at lave glaseringen. Bland brun farin med sennep, og hæld det ud over skinken. Sæt skinken i ovnen ved 170 grader i 30 minutter.
Lav nu de brunede kartofler. Start med at karamellisere den hvide sukker til den er gylden. Tilsæt herefter smør og lad det bruse op. Når smøren er smeltet, tilsættes de kogte kartofler og et lille drys salt.
Vend kartoflerne rundt i karamellen, og lad det stå over svag varme i 10 minutter.
Anret den glaserede skinke sammen med de brunede kartofler.