Vi elsker kanelsnegle, og de er den perfekte snack til en hyggelig eftermiddag mad familie og venner, når du er sulten for sjov. Nicolai Tram viser dig her, hvor let det er.
Antal personer: 6
Tilberedningstid: 15 min
Forberedelsestid: 1 1/2 time
Ingredienser
Dej
50 g gær
3 dl sødmælk
3 æg
100 g smør
100 g sukker
1 spsk kanel
1 spsk kardemomme
800 g hvedemel
Remonce
250 g smør
100 g sukker
150 g brun farin
3 spsk kanel
Glasur
250 g flormelis
Fremgangsmåde
Lun mælken en lille smule i en kasserolle og smelt gæren i mælken. Hæld mælk og gær op i en røremaskine og tilsæt æg, smør, sukker, kanel og hvedemel
Lad dejen ælte godt igennem i ca. 5 min på røremaskinen og lad den stå tildækket med et vådt klæde i cirka et kvarters tid.
Imens dejen hæver laver du remoncen. Pisk smør med sukker, brun farin og kanel
Del dejen i to og rul den ud på et melstrøget bord
Smør remoncen ud på dejen og rul den som en lang pølse. Skær pølsen i skiver af cirka 4-5 cm tykkelse, og lad dem hæve tildækket i 45 min.
Pensel sneglene med sammenpisket æg og bag den i en forvarmet ovn på 180 grader i 15 minutter
Bland flormelis med lidt vand til glasur og dekorer de nybagte kanelsnegle