Bøf på grill | Bålmiddag med entrecôtes og friske grøntsager
Den perfekte ret til bål! Nicolai Tram viser dig, hvordan du laver en simpel og velsmagende bålmiddag med entrecôtes og friske grøntsager.
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 30 min.
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
- 2 gulerødder
- 1 squash
- 1 bdt små stilktomater
- Olivenolie efter behov
- Acaciehonning efter ønske
- Hvidvinseddike efter ønske
- 2 entrecôtes
- 1 spsk paprika
- 1 spsk brun farin
- 1 spsk hvidløgspulver
- 1 spsk spidskommen
Fremgangsmåde
- Skær grøntsagerne i mundrette stykker.
- Læg dem i sølvpapir og smag til med en tsk. Honning, en tsk. hvidvinseddike, salt og lidt olivenolie – pak grøntsagerne ind i sølvpapir og læg dem i kanten af bålet, således at de får masser af varme men ikke brænder.
- Lav en rub ved at blande paprika, brun farin, hvidløgspulver, spidskommen og salt sammen – gnub det godt ind i bøfferne, og grill dem et par minutter på hver side.
- Skær bøfferne i strimler – åbn grøntsagspakkerne, og læg kødet i.