Svensk pølseret | Gammel klassiker i ny version på bål
Hvem siger, at svensk pølseret er yt? Nicolai Tram giver dig her opskriften på en nyfortolkning af den gamle svenske klassiker.
Antal personer:
4
Tilberedningstid:
30 min.
Forberedelsestid:
5 min.
Ingredienser
8
gode pølser fra slagteren
4
rødløg
500 g
små kartofler med skræl
50 g
smør
1 bdt
kruspersille
1 tsk
paprika
Fremgangsmåde
Læg kartoflerne i en gryde og dæk med vand, der skal ikke salt i kogevandet – kog kartoflerne i gløderne indtil de er helt møre.
Flæk løgne fra bund mod top, men behold skrællen på – grill dem med skæresiden nedad indtil de er helt sorte.
Drys pølserne med paprika og grill dem over svag varme indtil de er gyldne, sprøde og varme.
Hæld vandet fra kartoflerne, og tilsæt smør og grofthakket persille.
Del løgene i flager og skær pølserne i store rustikke stykker.
Anret hele herligheden på et fad.