One-pot svinemørbrad | Alt det bedste i én gryde
En simpel og lækker ret med svinemørbrad, bacon og ærter - Jesper Vollmer lærer dig at lave One-pot á la ærter francaise!
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 10 min.
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
- 500 g svinemørbrad
- 1 pk bacon
- 3 gulerødder
- 1 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 500 g ærter
- 1 Bouillon terning
- 3-4 dl kogende vand
- 1/2 salathoved
- Olie til stegning
- Salt og peber efter ønske
Fremgangsmåde
- Start med at skære svinemørbraden ud i 5-6 stykker. Skær herefter bacon, gulerødder, løg og hvidløg ud i små tern.
- Brun svinemørbraden med smør og olie i en sauterpande. Når kødet har fået farve, tages det op af gryden og lægges på en tallerken.
- Steg baconen, til den har fået farve, og tilsæt herefter alle grøntsagerne, på nær ærter. Disse tilsættes, når grøntsagerne er blevet gyldne.
- Læg bouillonterningen ned i panden, og tilføj kogende vand til det dækker. Læg nu svinemørbraden tilbage i panden, læg låg på, og lad retten simre i 5 minutter.
- Skær salaten i mindre stykker, og vend den rundt i retten lige før servering. Velbekomme!