Pulled Pork | Hurtig, nem og lækker pulled pork i ovn
Pulled pork blev med et slag en dansk grill klassiker, da Brødrene Price lavede deres version på en anden kanal. Og med god grund!
Antal personer:
4
Tilberedningstid:
3 timer
Forberedelsestid:
5 min.
Ingredienser
1 kg
nakkefilet
1 spsk
sort peber
2-3
stjerneanis
1 spsk
korianderfrø
1
løg
1 fed
hvidløg
1/2 - 1/4
fennikel
Jacobsen Brown Ale - Nok til at det dækker kødet
8 skiver
groft brød
BBQ Sauce
200 g
ketchup
2 spsk
brun farin
Sennep efter temperament
Skal og saft fra 1/2 citron
Salt og peber efter ønske
Fremgangsmåde
Læg kødet op i en gryde og tilsæt krydderier og øl.
Stil gryden ind i ovnen ved 150 grader varmluft i 3 timer.
Imens laves BBQ saucen. Bland ketchup og brun farin i en skål, og smag til med salt, peber. Tilsæt herefter skal og saft fra citronen, samt sennep.
Når nakkefileten har fået 3 timer, tages den ud af ovnen og placeres på et fad. Husk at fjerne krydderierne fra kødet.
Riv nu kødet fra hinanden med to gafler, og tilsæt BBQ saucen. Vend det hele rundt.
Serveres mellem to stykker groft brød.