Verdens hurtigste pastaret | Lækker pastaret på rekordtid
Kokkeikonet Thomas Herman laver en pastaret, der både er hurtig, billig og super velsmagende
Antal personer:
1
Tilberedningstid:
12 min.
Forberedelsestid:
5 min.
Ingredienser
1 lille glas
soltørrede tomater i olie
100-150 g
spaghetti
100 g
chorizopølse
Parmesanost efter ønske
Ruccola efter ønske
Frisk oregano efter ønske
Fremgangsmåde
Start med at koge pastaen i spil kogende vand med masser af salt og olivenolie.
Skær chorizoen i tern eller skiver.
Steg chorizoen i en tør pande.
Blend et glas soltørrede tomater.
Når chorizoen er stegt tilsættes 3 skefulde blendede soltørrede tomater.
Når pastaen er kogt hældes vandet fra men lad lidt ad vandet blive tilbage.
Tilsæt tomat og chorizo til pastaen og vend hele herligheden sammen.
Anret pastaretten på en tallerken og læg ruccola, oregano og parmesan på toppen.