Pasta carbonara | Italiensk pastaret med sprødstegt panchetta
Thomas Herman laver en af de hurtigste og mest velsmagende pastaretter, der findes: Spaghetti Cabonara med en lækker bitter salat til
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 15 min.
Forberedelsestid: 10 min.
Ingredienser
- 600 g pasta
- 3 æg
- 70 g pecorino
- 70 g parmesan
- 200 g panchetta eller bacon
- frisk salat gerne bitter, julesalat eller rødsalat
Fremgangsmåde
- Start med skær panchettaen i strimler.
- Læg panchettaen i en kasserolle med en lille smule olie og lad den stege sprød.
- Riv pecorinoosten og parmesanen.
- Slå 3 æg og tilsæt halvdelen af osten til æggemassen og rigeligt med sort peber..
- Kog pastaen til den er al dente.
- Lav en salat og smag den til med citronskal og olivenolie.
- Hæld den sprødstegte panchetta over i en skål.
- I panden hvor panchettaen er stegt i samles retten.
- Hæld æggemassen henover pastaen og rør i den indtil den tykner let.
- Tilsæt den sprødstegte panchetta og krydr med masser af sort peber.
- Anret med resten af osten og lidt revet citronskal. Server med salat.