Luftig chokolademousse | Nem dessert med mælkechokolade
Michelinkokken Jonathan Berntsen fra Restaurant Clou, fremtryller en super nem chokolademousse, der kan laves i en snuptag, når der kommer uanmeldte gæster
Antal personer: 4
Tilberedningstid: 1 time på køl.
Forberedelsestid: 15 min.
Ingredienser
- 250 g god mælkechokolade
- 250 g fløde
- Forskellige bær til pynt
- Kakaopulver
Fremgangsmåde
- Start med at hakke chokoladen, kom halvdelen af fløden og alt chokoladen i en gryde og smelt ved lav varme.
- Lad den smeltede chokolade køle let af.
- Pisk resten af fløden til flødeskum.
- Vend flødeskum og chokolade forsigtigt sammen.
- Hæld chokolademoussen op i nogle små serveringsskål og sæt den på køl i ca. 1 time.
- Når moussen er sat, drysses den med kakaopulver og pyntes med bær umiddelbart inden servering.