Hjemmelavet ravioli | Sådan laver du ravioli med fyld

Når du har pastadej og rester fra gårsdagens bolognese, så er det oplagt at lave ravioli. Nicolai Tram viser helt enkelt hvordan


Antal personer: 4

Tilberedningstid: 5 min.

Forberedelsestid: -


Ingredienser

    • Pastadej:
    • 150 g hvedemel Tipo 00
    • 150 g fin durumhvedemel semolina
    • 2 æg
    • Fyld:
    • Vælg fyld efter ønske, eksempelvis rester fra gårsdagens bolognese

Fremgangsmåde

    • Sådan laver du pastadejen:
    • Bland de to meltyper sammen.
    • Hæld melet ud på bordet i en bunke.
    • Lav en lille fordybning i melet.
    • Slå æggene ud i hullet.
    • Med en gaffel røres æg og mel forsigtigt sammen.
    • Når blandingen begynder at virke "grødet" begynder man at ælte det hele sammen med hænderne.
    • Læg dejen i en frysepose og lad den sætte sig på køl i ca. 30 min.