Hjemmelavet ravioli | Sådan laver du ravioli med fyld
Når du har pastadej og rester fra gårsdagens bolognese, så er det oplagt at lave ravioli. Nicolai Tram viser helt enkelt hvordan
Antal personer:
4
Tilberedningstid:
5 min.
Forberedelsestid:
-
Ingredienser
Pastadej:
150 g
hvedemel Tipo 00
150 g
fin durumhvedemel semolina
2
æg
Fyld:
Vælg fyld efter ønske, eksempelvis rester fra gårsdagens bolognese
Fremgangsmåde
Sådan laver du pastadejen:
Bland de to meltyper sammen.
Hæld melet ud på bordet i en bunke.
Lav en lille fordybning i melet.
Slå æggene ud i hullet.
Med en gaffel røres æg og mel forsigtigt sammen.
Når blandingen begynder at virke "grødet" begynder man at ælte det hele sammen med hænderne.
Læg dejen i en frysepose og lad den sætte sig på køl i ca. 30 min.