Om FoodTV

FoodTV er skabt af madglade ildsjæle på Metronome Productions, fordi vi synes, at danskerne mangler et samlet univers, hvor hverdagsmad sættes i højsædet og tonen er uhøjtidelig med plads til alle.

FoodTV er din online platform, når du skal finde inspiration til madlavningen eller blot skal udvide dit repertoire af hverdagsretter. Det er uhøjtideligt og lettilgængeligt, og du får blandt andet opskrifter, how to, tips og tricks, kendte kokke, inspiration, konkurrencer og meget mere — alt sammen samlet ét sted!

FoodTV er ikke madsnobberi og løftede pegefingre, vi udnytter de råvarer, man som regel har liggende i køleskabet, og som kan fås overalt. Vi vil gerne påvirke til realistisk kvalitetsmad lavet fra bunden med udnyttelse af råvarer og rester – og forsøge at afværge madspild.

Vores mission er at give dig, den inspiration du har brug for, der hvor du er. Vores videoer er i øjenhøjde, og vi er med på, at madlavning i en presset hverdag ofte er et nødvendigt onde – og det vil vi gøre bedre og nemmere for dig. Derfor: tag din søn, datter, mor eller kæreste i hånden og mød os i FoodTV-universet – vi glæder os til at se dig!

Læs vores privatlivspolitik